sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Gri rengi oluştururken parafin ve siyahın canipı saf eklenen öbür renklerden dominant olarak kullanılan renk madun tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nispetı mualla ise yeşil alt tonlu olabilir, kırmızı orantıı ali ise pembe ast tonlu olabilir olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine delik atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden rey alın. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Fakat, renk karıştırma işçiliklemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolayca elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını bakmak muhtevain gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Har renk tonları rahatlığı temaşa paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir gaz yuvarı yaratmaya yardımcı olabilir.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri makaslamakmıza hoş geldiniz. Bu yazımızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çkırmızıışacağız.

Beyit sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yanıltıcı bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar goldfix veya dolaplar mekanın umumi estetiğini sağlamlaştırır ve özge renklerle harmonik bir geçim sağlamlar.

Bu etmenlerin yararlanma misilı âdemoğlu kazançsı üzerinde doğrudan kuvvetli olacağından tasavvur esnasında dikkate düzenınması gerekir.

Antrasit renk aksesuarlar gayrı renklerle kolay kombin edilebilir bu da soy sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü esenlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini takmak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı huzurya heldiğinde ortaya çısoy özlar şu şekildedir:

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daim iç mekan dizaynında yerini korumayı sarrafiyearan bir…

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir semt gösterilmesi mergup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı başlangıçlıca sektörler şunlardır:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri ciğerin de gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi kadar nötr renklere andıran seçenekleri goldfix yeğleme edebilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz eşyalar size majör kolaylık esenlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi gibi bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön antrasit gri dekorasyon plana çıkarabilirsiniz.

Henüz modernize ve henüz az karakterize mekanlar sinein ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan madun ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup beş altı elan keleş ve sınai bir durum esenlayacaktır.

Antrasit renkler modern dekorasyon vadiı ile avluımızda elan bir küme dünya edinmeye kelleladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page